Wat heb je nodig voor zorg op afstand?

Lees voor

Meetapparatuur
Van je huisartsenpraktijk ontvang je een bloeddruk- en / of bloedglucosemeter waarmee je jouw metingen kunt uitvoeren. Informatie over het gebruik van de meters, en het koppelen van de meters aan bluetooth, lees je hier.  

Apparatuur en internettoegang
Voor zorg op afstand maak je gebruik van het webportaal van Engage. Jouw zorgverlener zorgt ervoor dat je een e-mail ontvangt met daarin de inloggegevens voor dit patiëntenportaal. Je hebt dus een computer of laptop en internettoegang nodig om te kunnen werken met het webportaal. Daarnaast kun je gebruik maken van de app van Engage.

Webportal Engage
Je komt op het webportaal van Engage via het volgende webadres: https://engage.philipsvitalhealth.nl. Deze link staat ook in de e-mail die je ontvangt met de inloggegevens om het account van Engage te activeren.

App Engage
De eerste keer inloggen op het patiëntenportaal van Engage doe je via jouw computer of laptop. Daarna kun je gebruik maken van de Engage-app ‘Philips Engage’, bijvoorbeeld voor het registreren van je meetwaarden. Sommige functies van Engage werken niet in de app, maar alleen op jouw computer of laptop.