VitalHealth Engage

Lees voor

VitalHealth Engage
Het patiëntenportaal 'VitalHealth Engage' van Philips is een van de drie portalen die door Ketenzorg Friesland wordt ondersteund. Op deze pagina vind je informatie over zowel het webportaal als de app van VitalHealth Engage.  

Webportaal 
Je komt op het webportaal van Engage via het volgende webadres: https://engage.philipsvitalhealth.nl. Deze link staat ook in de e-mail met de inloggegevens die je ontvangt om het account van Engage te activeren. 

Instructievideo 'Eerste keer inloggen'
Klik hier voor een instructievideo van Philips over de eerste keer inloggen in het webportaal van Engage.

Functionaliteiten webportaal
In het document 'Functionaliteiten patiëntenportaal VitalHealth Engage ' staat beschreven hoe de verschillende functies van Engage werken, bijvoorbeeld hoe je een meting invoert of een chat of videobelafspraak start.

App 
De eerste keer inloggen op het patiëntenportaal van Engage doe je bij voorkeur via jouw computer of laptop. Daarna kun je gebruik maken van de Engage-app ‘Philips Engage’, bijvoorbeeld voor het registreren van je meetwaarden. Sommige functies van Engage werken niet in de app, maar alleen op de computer of laptop.

Klik hier voor een instructievideo over het installeren van en inloggen in de app van Engage.

Informatiefolder
Klik voor een folder over Zorg op Afstand met behulp van het patiëntenportaal VitalHealth Engage op de volgende link: Starten met Zorg op Afstand.