Hoe start ik met zorg op afstand?

Lees voor

Wanneer je met jouw zorgverlener afgesproken hebt om mee te doen aan zorg op afstand, volgen de onderstaande stappen om te kunnen starten met deze vorm van zorg.

Stappen

  1. Je ontvangt van jouw zorgverlener een bloeddruk- en / of bloedglucosemeter.
  2. Jouw zorgverlener meldt jou aan bij het patiëntenportaal van Engage. Hiervoor heeft jouw zorgverlener jouw e-mailadres en 06-nummer nodig.
  3. Je ontvangt een e-mail. Hierin staat dat jouw huisartsenpraktijk je uitnodigt voor het patiëntenportaal van Engage. In de e-mail vind je de   inloggegevens om het account te activeren. Geen e-mail ontvangen? Check jouw map ‘Ongewenst e-mail’ of ‘Spam’.
  4. Activeer jouw account. Je kunt het account alleen activeren op jouw laptop of computer. Na het activeren kun je ook via de Engage-app ‘Philips Engage’ inloggen.
  • Door op de blauwe knop ‘Login’ in de e-mail te klikken en de aangegeven stappen uit te voeren, wordt jouw account geactiveerd.
  • Tijdens het inloggen word je gevraagd om een verificatiecode. Houd jouw mobiele telefoon daarom bij de hand. Hierop ontvang je namelijk via een sms-bericht de code. Goed om te weten: iedere volgende keer als je inlogt op Engage krijg je ook een code, zodat je veilig kunt inloggen.

Nu je jouw account hebt geactiveerd, kun je starten met zorg op afstand. Je kunt de meetapparatuur gebruiken en de meetwaarden in Engage zetten. Misschien heb je andere afspraken met je zorgverlener gemaakt. Wanneer er een taak voor je klaar staat in Engage , ontvang je hierover een e-mail.

Instructievideo
Klik op de link ‘Eerste keer inloggen in Engage’ voor een instructievideo van Philips over de eerste keer inloggen in Engage.  

Folder 'Starten met zorg op afstand'
Klik op de link voor een folder met informatie over het starten met zorg op afstand: Starten met Zorg op afstand