Hoe begin ik met Zorg op Afstand?

Lees voor

Starten met Zorg op Afstand
Om je op weg te helpen met Zorg op Afstand hebben wij verschillende informatie beschikbaar. Hieronder staan meerdere documenten weergegeven voor jou als zorgverlener. Het gaat om algemene informatie, maar ook om informatie over het webportaal waarmee je werkt. 

Vóór 2023 werkte Ketenzorg Friesland alleen met het zorgverleners- en patiëntenportaal 'VitalHealth Engage' van Philips. Vanaf begin 2023 biedt Ketenzorg Friesland ook ondersteuning bij het gebruik van de webportalen 'Spreekuur.nl' en 'Portavita'. 

Algemene informatie
·       Praktijkplan Zorg op Afstand
        Het invullen van het praktijkplan, samen met alle betrokkenen  binnen de praktijk, is een goede basis voor het starten met Zorg op Afstand.  
·       Handleiding Zorg op Afstand (Dokterszorg)
        Deze handleiding is met name geschreven voor praktijken die werken met het webportaal 'VitalHealth Engage' van Philips, maar in het document staan ook algemene aandachtspunten          genoemd.

Prestatie 'Toekomstbestendige huisartsenzorg'
De module 'Zorg op Afstand' valt onder de prestatie 'Toekomstbestendige Huisartsenzorg'. Kijk voor algemene informatie over deze module en andere modules binnen de prestatie 'Toekomstbestendige huisartsenzorg' op de website 'Toekomstbestendige-huisartsenzorg.dokterszorg.nl'.