Internet explorer en VitalHealth Coordinate

Per 1 januari 2020 stopt VitalHealth de ondersteuning van Internet Explorer

Microsoft, de maker van Internet Explorer, heeft aangekondigd dat er na Internet Explorer 11 geen nieuwe versie meer wordt uitgebracht.

Na deze versie brengen zij enkel nog veiligheidsupdates uit. Daarom heeft Philips VitalHealth besloten de ondersteuning van Internet Explorer voor hun software uit te faseren. Zij kunnen u alleen optimaal bedienen door gebruik te maken van een browser die veilig is en goed functioneert. 

Dat houdt in dat Philips VitalHealth vanaf 01-01-2020 stopt met de ondersteuning van Internet Explorer. Maakt u daarna nog gebruik van Internet Explorer als internetbrowser, dan is het mogelijk dat Coordinate niet meer optimaal werkt. Wij raden u aan om met een andere browser te gaan werken zoals Chrome, Firefox, Edge of Safari. Deze browsers worden altijd automatisch bijgewerkt waardoor u altijd gebruik maakt van de laatste versie. Naast deze vier browsers zijn er nog andere browsers beschikbaar. Omdat Philips VitalHealth niet test op deze browsers kan er niet gegarandeerd worden dat deze browsers goed samenwerken met Coordinate.  

Mocht u hier verder vragen over hebben, dan kunt zich richten tot de supportdesk van Philips VitalHealth via support@vitalhealthsoftware.com of via 0318-75 47 35.