Ondersteuning VIPLive

Lees voor

Ondersteuning VIPLive
VIPLive biedt verschillende ondersteuningsmogelijkheden. Deze staan hieronder weergegeven. Ook staan hier links naar webinars die Ketenzorg Friesland gehouden heeft tijdens de implementatie van VIPLive.

Informatie en webinars  VIPLive
Via VIPLive ga je via de knop 'Handleidingen' naar de supportpagina van VIPLive. Daar vind je instructiemateriaal over het werken met VIPLive.  Daarnaast geeft VIPLive regelmatig webinars waarin ze de applicatie uitleggen. Je kunt je daarvoor aanmelden via de VIPLive Academie

Helpdesk en storingen VIPLive 
Inlogproblemen? Neem dan contact op met de supportdesk van VIPLive via 088- 528 10 20. Daarnaast kun je via de knop 'Contactformulier' in de applicatie een melding doen bij de supportdesk.  

Als er een storing is in VIPLive, dan wordt dit vermeld op de website van de supportdesk van VIPLive. 

Updates VIPLive 
Iedere eerste maandag van de maand wordt VIPLive geupdate. Op de website van VIPLive vind je welke wijzingen zijn doorgevoerd. Je kunt een melding ontvangen als er nieuwe release notes beschikbaar zijn. Klik daarvoor op de link van het huidige jaar en kies voor 'Volgen'. Belangrijke wijzigingen worden ook via de applicatie aangekondigd. 

Webinars implementatie VIPLive
Tijdens de implementatie van VIPLive zijn een aantal webinars gehouden. De webinars voor POH, praktijkmanager en huisarts binnen de reguliere ketenzorg zijn niet meer beschikbaar. Via een opleidingsvideo van VIPLive wordt dezelfde inhoud behandeld.

20231211 - Webinar VIPLive voor de praktijkondersteuner Ouderenzorg
20231019 - Webinar VIPLive voor uitvoerders funduscopie
20231204 - Webinar VIPLive voor de wijkverpleegkundige, apotheker, SO en casemanager dementie
20231207 - Webinar VIPLive voor de wijkverpleegkundige, apotheker, SO en casemanager dementie
20231214 - Webinar VIPLive voor leefstijlcoaches