Praktijkondersteuning

Wij willen graag een persoonlijker contact met onze huisartsenpraktijken en onze ondersteuning in de praktijk uitbreiden. Daarom gaan we onze jaargesprekken en praktijkondersteuning regionaal vorm geven. De regio adviseurs chronische zorg (voorheen relatiebeheerders) werken nauw samen met onze verpleegkundig consulenten. 

Jaargesprek

Wij zijn nieuwsgierig naar wat de drijfveren in de praktijk zijn en willen graag samen leren en verbeteren. Daarom staan de indicatorenrapporten niet meer op de voorgrond. Wél het gedachtegoed van Positieve Gezondheid: wat zou de praktijk willen veranderen, welke behoeftes zijn er en wie of wat heb je daarbij nodig? Tegelijkertijd zoeken we naar de succesfactoren, wat kunnen wij leren van de praktijk? 

Praktijkondersteuning op maat
  • Heb je vragen? Bel of mail jouw regio adviseur om hulp of advies. 
  • Wij kunnen aanschuiven bij intervisiegroepen of HAGRO- vergaderingen om vragen over ketenzorg te beantwoorden en samen in gesprek te gaan.
  • Heb je ondersteuning nodig bij de inrichting van de chronische zorg in de praktijk, een efficiënte inrichting van het spreekuur of hulp bij het opstellen van verbeterplannen? Heb je zorginhoudelijke vragen, of een moeilijke casus? Wij werken wij samen met drie verpleegkundig consulenten DM2/CVRM en een verpleegkundig consulent Astma/COPD. Ook zij komen graag langs en denken actief met je mee.

Bel of mail jouw regio adviseur voor hulp/ advies of ondersteuning:

Regio zuid-oost:

Roelina Ausma, regio adviseur, tel: 088-1181701

Elise Bouwman, VPK consulent DM2/CVRM

Regio zuid-west:

Ingrid Roerdinkholder, regio adviseur, tel:088-1181713

Judith Steen, VPK consulent DM2/CVRM

Regio noord:

Nienke de Vries, regio adviseur, tel:088-1181710

Mariëlle Wijmenga-Betten, VPK consulent DM2/CVRM

Voor alle regio's: Marjan Veltman, VPK consultent Astma/COPD