Praktijkondersteuning

Wij willen graag een persoonlijker contact met onze huisartsenpraktijken en onze ondersteuning in de praktijk uitbreiden. Daarom gaan we onze jaargesprekken en praktijkondersteuning regionaal vorm geven. De regio adviseurs chronische zorg (voorheen relatiebeheerders) werken nauw samen met onze verpleegkundig consulenten. 

Jaargesprek

Wij zijn nieuwsgierig naar wat de drijfveren in de praktijk zijn en willen graag samen leren en verbeteren. Daarom staan de indicatorenrapporten niet meer op de voorgrond. Wél het gedachtegoed van Positieve Gezondheid: wat zou de praktijk willen veranderen, welke behoeftes zijn er en wie of wat heb je daarbij nodig? Tegelijkertijd zoeken we naar de succesfactoren, wat kunnen wij leren van de praktijk? 

Praktijkondersteuning op maat

Heb je vragen? 

  • Wij kunnen aanschuiven bij intervisiegroepen of HAGRO- vergaderingen om vragen over ketenzorg te beantwoorden en samen in gesprek te gaan.
  • Heb je ondersteuning nodig bij de inrichting van de chronische zorg in de praktijk, een efficiënte inrichting van het spreekuur of hulp bij het opstellen van verbeterplannen? Heb je zorginhoudelijke vragen, of een moeilijke casus? Wij werken wij samen met drie verpleegkundig consulenten DM2/CVRM en een verpleegkundig consulent Astma/COPD. Ook zij komen graag langs en denken actief met je mee.
  • Wij kunnen je op afstand helpen bij al je vragen over Coordinate en Engage met behulp van Teamviewer. Als je hiervoor een afspraak hebt gemaakt, kun je Teamviewer vinden via deze link:  Teamviewer

Bel jouw regio adviseur voor hulp/ advies of ondersteuning:

Regio-adviseur zuid-oost:   088-1181701
Regio-adviseur zuid-west:  088-1181713
Regio-adviseur noord:          088-1181710

of mail ons via het contactformulier of de pagina Contact .