Casuïstiekbesprekingen

Lees voor
Moeilijke casus? De specialist komt graag langs!

Wij organiseren voor huisartsenpraktijken casuïstiekbesprekingen. Bijvoorbeeld aan het eind van een werkdag, in de eigen praktijk. Onlangs organiseerden we een bespreking in Franeker. Deelnemers waren zeer enthousiast en vonden de bespreking erg leerzaam. 

Enthousiaste deelnemers
Ralph Koppers longarts, Frederik van Gemert kaderhuisarts astma/COPD en Marjan Veltman, lid van ons kwaliteitsteam waren aanwezig. Zij beantwoorden alle vragen. In een uur werden veel verschillende casussen besproken. De deelnemers waren erg enthousiast en vonden de bespreking zeer leerzaam. Ons doel is om bijvoorbeeld 2 keer per jaar een astma/COPD-casuïstiekbespreking te organiseren in een regio. Een longarts uit de regio kan dan aan het eind van een werkdag naar een huisartsenpraktijk komen om casuïstiek te bespreken.

Wil jij ook een casuïstiekbespreking?
Kaderartsen en specialisten kunnen in de praktijk langskomen. Wij organiseren de bespreking.  Belangstelling? Neem dan contact op met Marjan Veltman via m.veltman@ketenzorgfriesland.nl voor Astma en COPD of Mariëlle Wijmenga – Betten voor DM2 en CVRM via M.Wijmenga-Betten@ketenzorgfriesland.nl.